Zpřísňování postihů za nevhodné chování

  toxicita    ban   

V následujících dnech se Blizzard chystá vydat vylepšení pro systém nahlašování nevhodného chování v chatu. Konkrétně změní systém postihu lidí, kteří se opakovaně dopouští nevhodného chování. Akce vůči jejich účtům budou daleko přísnější.

 

V současném systému dostanou opakovaně trestaní hráči Silence na určitý čas. Ten jim znemožňuje psát ve hře a hrát Hero League. Opakované prohřešky vedou k prodlužování Silence. V některých případech tento trest nemá kýžený efekt, protože potrestaný hráč si nechce uvědomit svou chybu a zlepšit chování.

 

Z tohoto důvodu Blizzard sníží počet Silence trestů, kterými trestá hříšníky. Pokud se i po několika prvních Silence budou nadále chovat hrubě, jejich účty budou dočasně suspendovány. Zamezení přístupu na účet se případně bude prodlužovat, a nakonec dojde k trvalé ztrátě přístupu k Heroes of the Storm účtu. Hráči, kteří nejsou schopni - nebo nechtějí - zlepšit chování ani po opakovaných varováních, budou nadobro zabanováni.

 

Blizzard si je vědom obav, že někteří hráči mohou být falešně nahlašováni za nevhodné chování v chatu (psaném i hlasovém). Není se čeho bát, Blizzard má pro tyto případy vyjímky:

  • Hlášení nevhodného psaného projevu nebo spamu jsou ignorována, pokud nahlášený hráč nepsal v herním chatu, nebo veřejném kanále.
  • Hlášení nevhodného mluveného projevu jsou ignorována, pokud nahlášený hráč se neúčastnil hlasového chatu.
  • Hlášení nevhodného psaného a hlasového projevu jsou ignorována, pokud nahlášený hráč je z nepřátelského týmu.

Blizzard mimo jiné již dříve započal s implementací technologie strojového učení, která vylepšuje schopnost potvrdit a schválit hráčská hlášení. Tato technologie již nějakou dobu funguje a osvědčila se. Blizzard plánuje pokračování a rozšiřování tohoto procesu validace hráčských hlášení.


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

mauglivnl 13.06.2018 20:51

, hej, tak to já dokážu být hrozně toxický, hlavně když mi tam někdo delá intentional dying (tj. 0 kill, 10 dead nebo podobně), a pak po hře zjistím, že ten dotyčný má KDA jen 2.0

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet