WoWfan.cz a HSfan.cz - Co se událo na partnerských stránkách

Novinky z WoWfan.cz

http://media.wowfan.cz/uploaded/wowfan2013
Doufáme, že jste si všichni užili dva sváteční týdny a přinášíme vám další shrnutí, co se za tento čas událo ve světě World of Warcraft. Přinášíme vám novinky z našeho partnerského webu WoWfan.cz! Vánoce jsou časy klidu, takže se toho moc nového nedělo, na druhou stranu takoví hackeři nikdy nespí a právě během svátků provedli útok na servery Blizzardu. Naštěstí šlo o ty americké, takže se to našich hráčů příliš nedotklo. Okurkovou sezónu na Azerothu jsme se ale snažili vynahradit vlastní aktivitou, a proto se na WoWfan.cz objevilo mnoho článků z pravidelných i nepravidelných rubrik. V rámci oslav nového roku jsme se podívali zpátky na ten proběhlý a zhodnotili, jaké to bylo pro WoWfan.cz v roce 2013. Každý, kdo má rád silné příběhy a dlouhé questové linie určitě ocení dva nové díly naší v naší sekci Blizzard must be crazy. Na Vánoce jsme jako dárek publikovali sáhodlouhý článek o skvělé linii zvané Fiona’s Caravan a pak se také věnovali jedné z nejzajímavějších bitev historie - Bitvě o Andorhal.
Fiona´s Caravan
Nezaháleli jsme ani v naší cestopisné rubrice Zajímavých míst na Azerothu. Navštívili jsme například nejzajímavější památky ve Stormwindu nebo prapodivnou věž čaroděje Medivha - samotný Karazhan. Tomuto místu plnému duchů minulosti jsme se věnovali i v článku o Hudebních zákoutích Azerothu.
Arthas MenethilPro World of Warcraft bude samozřejmě důležitý i rok 2014. Kromě nového datadisku Warlords of Draenor nás čeká hned několik nových Warcraft knih, mimo jiné i knížka pro děti s malým Thrallem a Arthasem. Nikdy jste žádnou Warcraft knihu nečetli? Pak využijte příležitost a vyhrajte knihu Stormrage nebo komiks World of Warcrat v naší novoroční soutěži! Na své si přijdou i fanoušci historie Azerothu, doplnili jsme kompletní historii Arthase Menethila, dokončili podrobný popis dějů nejnovějšího patche Siege of Orgrimmar a aktualizovali jsme také některé staré hrdiny z The Burning Crusade. Pro načerpání dalších dějových znalostí byste také neměli minout nové kapitoly povídky Prophet’s Lesson. Na závěr bychom vás všechny rádi pozvali na PragoFFest, který se bude konat na konci ledna v Praze a kde budete mít možnost poslechnout si přednášky nejen o vašich oblíbených hrách.

Novinky z HSfan.cz

Jelikož už téměř všichni, kdo měli zájem, mají přístup do Hearthstone: Heroes of Warcraft bety, věříme, že mnoho z vás mohlo přes Vánoce ve hře dobře pokročit. Aby se vám v dalším roce dařilo ještě víc, musíte být v obraze, a proto vám přinášíme novinky z našeho partnerského webu HSFan.cz!
http://hearthstone.cz//pic/loga/betahs
Všechno se pomalu schyluje k zpřístupnění Hearthstone všem zájemcům. Ačkoli byla open beta zase trochu odložena, je jasné, že uzavřená beta se již chtě nechtě blíží ke konci a že brzo se vstupu do hry dočkají úplně všichni. Mezitím už ale spousta hráčů hraje seč může v betě a i první čeští a slovenští hráči již dosáhli doposud nejvyššího Legend ranku. Možná se je vyplatí lépe sledovat a pak je třeba napodobit? Stejně tak se každému cílevědomému hráči Hearthstone vyplatí sledovat balíčky nejlepších hráčů. Připravili jsme pro vás shrnutí balíčků nejúspěšnějších hráčů z turnaje, který proběhl na Blizzconu. Nastudovat si můžete také jeden zbrusu nový balíček pro paladina. Oblíbili jste si Hearthstone: Heroes of Warcraft a chtěli byste to dát nějak najevo? Zasoutěžte si a vyhrajte šperk ve tvaru krásného modrobílého Hearthstone!
Hearthstone Hearthstone Hearthstone

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet