Summer Championship - kvalifikace na DreamHack


O turnaje, ve kterých se hrálo o kvalifikaci na DreamHack, nebyl takový zájem. Oproti kvalifikacím, které pořádá ESL, bylo účastníků o dvě třetiny méně. Zájem nevzbudil ani fakt, že se na DreamHacku odehraje Europe Regional Summer #2, jehož vítěz poputuje na světové finále.

1. turnaj - 16. 4. 2016

Prvními postupujícími týmy se staly Na'Vi a Team Liquid. První jmenovaný celek si poradil v semifinále s Teamem Dignitas, dále s Virtus.pro, Elysium Gaming a Never Lucky. TL v semifinále porazil Fnatic a v předešlých kolech přešel přes mYinsanity a Evil Murkies.

CZ/SK stopa:

Fraternitas v sestavě Kenny, Night, Rakelko, Razzileix, MrNexx, nestačil na Epsilon, se kterým prohrál 2:0. BrewCrew v sestavě Shuario, Majkl, Daaronn, Rozmex, Fredrik, prohrál stejným rozdílem s Mantic0re esports a eSuba (Restik, Whaller, Vakama, Gw1n, Prayer) podlehla finalistovi z Katowic, týmu mYinsanity také 2:0. Victorious Violence v sestavě Talon, amorcz, bahnakCZ, Elnor, pake, nestačil na Fnatic.

2. turnaj - 17. 4. 2016

Druhý den si napravili chuť semifinalisté prvního dne. Na DreamHack postoupily Team Dignitas a Fnatic. Dignitas si na turnaji poradil se Silenced Monkeys, Never Lucky a Casual Logic Gaming. Fnatic přešel přes mYinsanity, Epsilon, MadCorps a Melting Pot Europe.

CZ/SK stopa:

Tento kvalifikační turnaj si nenechaly ujít Fraternitas, eSuba a BrewCrew. FTS podlehl 2:0 profesionálnímu Virtus.pro, BrewCrew si zopakoval souboj s Mantic0re esports, který tentokrát prohrál 2:1. eSuba slavila postup z prvního kola, kde porazila Next Echelon Gaming. V dalším kole je již zastavil přemožitel FTS, Virtus.pro.

Na 3. turnaj, který se odehraje 30. 4., se pravděpodobně žádný tým naší scény nepodívá. Je uzavřený pro osm nejlepších těchto dvou kol a žádný náš zástupce se nedostal dostatečně daleko.



Naposledy upravil/a Fredrik 20.04.2016 v 20:53:25.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet