Představení hrdiny - Gazlowe

http://heroesfan.cz//pic/uploaded/gg
Týden se s týdnem sešel a my vám opět přinášíme představení dalšího hrdiny. Tentokrát se bude jednat o goblina, který se řadí stejně jako Abathur do třídy Specialist, jeho jméno je Gazlowe. Gazlowe, jako velké množství goblinů, je velmi zručný inženýr. Dá se tak usoudit nejen podle toho, že má na zádech robota, který ho jistě podporuje nemalou škálou všech možných vymožeností, ale také podle jeho abilit.

1.Abilita

První schopností tohoto goblina je postavení malého děla, které automaticky útočí na nepřítele nacházejícího se v dosahu. Pomocí této schopnosti se z Gazlowa stává velmi efektivní nástroj, který je schopen velmi rychle protlačit své miniony až k nepřátelské věži. V pozdější fázi hry by tato abilita měla být využita s rozmyslem. Každý Gazlowe bude muset umístění svého děla promyslet, pokud ho totiž dá na nevhodné místo, zůstane nejspíš úplně nevyužité. Nemůže je také stavět neomezeně. Maximální počet bude omezen na pouhá dvě děla, která budou na mapě v jednu chvíli aktivní.
Qspell

2.Abilita

Druhou abilitou hrdiny bude laser. Laser vystřelí do místa určeného Gazlowem a udělí zranění závislé na době, po kterou byl "nabíjen". Stejně jako u ability první, i tady je velmi důležitá pozice. Jelikož doba, jakou se tato abilita musí nabíjet, aby způsobila dostatečné zranění, není zrovna krátká, načasování musí být téměř dokonalé. Při bezchybném použití bude výsledek pro nepřítele stoprocentně zdrcující.
Wspell

3.Abilita

Při použití této schopnosti na místo určené hráčem dopadne časovaná bomba, která po krátké chvíli vybuchne. Výbuch zraní zasažené nepřátele a na krátkou chvíli je omráčí. Díky tomu, že při šikovném využití tahle abilita může na pár vteřin vyřadit i několik protihráčů z bitvy, bude jistě velmi užitečná v bojích více lidí.

1. Heroická abilita

Narozdíl od Abathura, Gazlowe má na výběr, když přijde na heroické schopnosti. Jeho první způsobí posílení spojeneckých minionů a svých děl po určenou dobu. Tahle abilita bude velmi efektivní v případě, že bude goblinův team tlačit na brány nepřítele, ale i v situaci, kdy tomu bude přesně naopak.

2. Heroická abilita

Jeho druhá heroická schopnost je už více zaměřená na boj, ne jen na tlačení linky. Umožňuje Gazlowovi hodit na zvolené místo v dosahu elektrickou kouli. Po chvíli koule vybouchne a vtáhne všechny nepřátele do svého středu a udělí velké zranění. Tahle abilita bude jistě obrovským přínosem. Hlavně jako velmi silné AoE (kouzlo které může zasáhnout víc cílů), ale také jako schopnost, která získá pro goblinův tým poziční výhodu.
Qspell

Heroic Trait - Pasivní schopnost

Gazlowe může sebrat "šrot" ze svého zničeného děla. Po sebrání se jeho cooldown (čas potřebný na opětovné použití schopnosti) zmenší a goblinovi se doplní část jeho many.

Souhrn:

Gazlowe bude, stejně jako Abathur, velmi těžký. Pokud se však ujme hraní zkušený hráč, může být výsledek hodně zdrcující. Nejdůležitější je pozice. Pozice vaší postavy i dobré umístění všech jejích schopností vyžaduje už nějaké zkušenosti, proto je Gazlowe hrdina hlavně pro pokročilejší hráče MOBA žánru.

Naposledy upravil/a Anaro 04.01.2014 v 14:27:11.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Therilas 27.01.2014 22:29

Ahoj, nejsem puntičkář, ale přesný překlad v kontextu pro line je linie, vy používáte linku což je do očí/uší bijící, prosím linie, díky! Jinak super práce s překladem a informacemi o HotS.

nathrax2 30.12.2013 22:05

Anaro
Ano, taky má turrety, kde je ta další podobnost?
Aby jsi mě zle nepochopil, nemyslel jsem to špatně Já osobně fandím víc HotS než LoL Ale další podobnost je třeba jeho 3. abilita Heimerdinger má také spell který vybuchne a omráčí nepřítele A potom také jeho heorická abilita, která boostne jeho turrety stejně jako Heimer

Anaro 29.12.2013 14:20

nathrax2
Vypadá to hezky, ale až moc mi to připomíná Heimerdingera z LoLka..
Ano, taky má turrety, kde je ta další podobnost?

nathrax2 29.12.2013 02:46

Vypadá to hezky, ale až moc mi to připomíná Heimerdingera z LoLka..

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet