Orphea - Hero Spotlight a představení abilit

  orphea    spotlight    ability   

Nepostřehli jste nějakou abilitu ve videu? Nevadí. Pojďme si je připomenout:

  • (Trait) Overflowing Chaos: Zásahem nepřátelského hrdiny základní abilitou získá 1 Chaos. Ten jde stackovat až na 3. Pokud má Orphea Chaos, její základní útoky proti útokům spotřebují všechen Chaos. Za každý spotřebovaný bod udělí o 50 % větší poškození a vyléčí se za 100 % uděleného poškození.
  • (Q) Shadow Waltz - Po 0,5 vteřině udělí 150 poškození v lajně. Zásah hrdiny s Shadow Waltz nastaví cooldown ability na 2 sekundy, navrátí 0 many a způsobí, že se Orphea dokáže vymrštit určený směrem.
  • (W) Chomp - Po 0,625 vteřině udělí 285 poškození nedalekým cílům před Orpheou.
  • (E) Dread - Vypoustí vlnu, která způsobí 85 poškození zasaženým nepřátelům. Dread vybuchne 0,75 vteřiny po dosažení cílového území. Způsobí 175 poškození a zpomalí (slow) nepřatele v cílové oblasti o 25 % na 2 sekundy.
  • (R) Eternal Feast - Po 1,5 vteřině udělí 210 poškození v cílové oblasti. Eternal Feast se opakuje každou 1 vteřinu tak dlouho, dokud zasahuje nepřatelśkeho hrdinu.
  • (R) Crushing Jaws - Po 1,25 vteřině přitáhne nepřatele v cílové oblasti do jejího středu, udělí 275 poškození a omráčí je (stun).

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Ysu 05.11.2018 00:36

Vypadá dobře a asi bude legrace za ní hrát, ale stejně mě nejvíc rozesmál Leoric jako uklízečka.

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet