Mopsio suspendován z HGC za chování v Hero League

  HGC    Mopsio    BAN   

 

Mopsio, profesionální hráč a warrior týmu Zealots, se kterým jsme vám nedávno přinesli rozhovor (odkaz zde), byl za chování v Hero League suspendován z HGC na 7 dní 


Během hry na Battlefield of Eternity urážel ostatní spoluhráče, slovně na ně útočil a místo toho, aby se účastnil hry, tancoval na místě. Ke konci hry dokonce za ETC použil naprázdno Mosh Pit a následně HearthStone , zatímco jeho tým vedle něj bojoval.

 

 

Community Manager "Rathmyr" se k této situaci vyjádřil na Redditu:

Prozkoumali jsme toto oznámení a zjistili, že se Mopsio 12.9.2017 úmyslně neúčastnil hry v Hero League, což podkopává ducha soutěživosti, který je nezbytný pro Heroes of the Storm. V souladu s našimi pravidly, je Mopsio s okamžitou platností na 7 dní suspendován ze hry, což jej činí nezpůsobilým k účasti na víkendových zápasech HGC. Zealots v nich budou místo něj nuceni postavit náhradníka.

Jedná se o první, a určitě ne poslední, odpověď Blizzardu na chování HGC hráčů v Hero League, na které se již mnoho lidí stěžovalo. Ze strany Blizzardu se bezpochyby jedná o správnou reakci, neboť profesionálové z HGC by měli být představiteli nejlepších hráčů a vzorem pro ostatní, ať ve hře či mimo ni.


A co vy, souhlasíte s tímto rozhodnutím? Jedná se podle vás o odpovídající trest za toto chování, a nebo by měl Blizzard v těchto situacích postupovat přísněji?
 


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet