Heroes of the Storm PAX East panel: představení novinek

  pax east    pax    novinky   

Nový hrdina - Deckard Cain

  • Měli jsme očekávat nejnepravděpodobnějšího hrdinu a osobně jsem trošku zklamaný. Deckard Cain je sice skvělý a zajímavý charakter, ale rozhodně byl velmi očekávaný a bylo velmi pravděpodobné, že se do Nexu dostane. Nevadí.
  • Článek s jeho spotlight videem a souhrnem abilit již připravujeme!

Lore Heroes of the Storm

  • Heroes of the Storm je často kritizován, že nemá samostatné lore. Alespoň ne tak rozsáhlé. V očích několika lidí je to "jen" nějaký svět, kam jsou naházeni hrdinové, kteří mezi sebou svádí souboje. To se změní.
  • V rámci panelu mluvili hlavní aktéři o Nexu jako říši, která narůstá na síle. Je uprostřed dalších říší, které reprezentují jednotlivé battlegroundy. Jak Nexus narůstá, otevírají se další portály a tím jsou pro nás hratelné další a další battlegroundy.
  • V Nexu je možné vše. I proto si vývojáři mohou dovolit vydat téměř jakýkoliv skin a stále zapadá do lore Heroes of the Storm. Jako příklad byla uváděna Jaina. Každý ví, že to ve světě Warcraftu není Dreadlord. V Nexu ale být může a nic se s ničím nevylučuje. Můžeme proti sobě postavit Jainu z Theramore a Dreadlord Jainu. Každá přišla z jiné reality nebo času.
  • Lore vám ještě samozřejmě rozepíšeme, abyste věděli, co vše očekávat a jak nad naší říší přemýšlet.

Komiks Rise of the Raven Lord

  • V červnu by měl vyjít první komiks z prostředí Heroes of the Storm, který blíže představí velmi důležitou postavu - Raven Lorda, o kterém se ještě rozepíšeme v rámci lore později.

 

článek se postupně aktualizuje


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet