Dojmy z hraní Stukova

  dojmy    stukov    novýhrdina   

Velice oblíbený infikovaný admirál Stukov je tu! A s ním také infekce a dojmy. Základní informace si můžete přečíst zde.

 

Jelikož jsem hrál pouze AI, hlavně kvůli tomu, že na PTR jsou čekací časy dlouhé a člověk by musel strávit 15 minut ve frontě, a kdo ví, jestli by mu to nějakou hru našlo, nemohu s jistotou říci, jak silný opravdu bude. Obávám se však, že bude... a dost.

Stukov se celý točí okolo své infekce, která je ve hře reprezentována nádory všeho druhu. Nejdříve se podíváme na jeho statistiky a pak si projdeme ability a nějaké zajímavé talenty. Překvapilo mne, jaké poškození má Stukov na základním útoku, sice je melee, ale jelikož nemá moc zdraví, je lepší držet se více vzadu, aby bylo možné léčit spojence a nezemřít jako první.

 

Začneme jeho pasivní abilitou Bio-Kill Switch, kterou můžeme použít k odpálení právě již zmíněných nádorů. Má sice vyšší cooldown, ale jeho síla je veliká.

Jeho Healing Patogen Abilita (Q) je nádor, který můžeme dát na sebe nebo nepřítele, a ten poté po 4.5 sekundy léčí. Překvapilo mě, že aktivace Bio-Kill Switch vyléčí za tak ohromné množství životů.

 

fo3a38sot8_54e61a31c258f6788ae691382c0d5d1871798d88_1498899028_9017.jpg

 

Druhou abilitou je Weigthed Postule (W) - skillshot, který projde nepřáteli a na každého aplikuje Slowovací nádor. Tato abilita nedává moc poškození, ale slow dává pěkný a po odpálení je slow 70 %, což je poměrně dost. Jeho třetí abilita Lurking Arm (E) dává jak pěkné poškození, tak i silence, a to se vyplatí. Její zvláštností je AoE a také to, že se vyvolává, proto nestojí žádnou manu, může trvat jak dlouho chceme a kdykoliv ji můžeme přerušit.

 

Jeho první ultimátní abilita Massive Shove (R), kdy stukov prodlouží svou ruku a pak hodí nepřítele klidně přes půlku mapy, je sice zajímavá a vtipná, ale těžko půjde použít nějak smysluplně. Když totiž Stukov někoho chytí, nemůže se hýbat ani používat ability a v bitevní vřavě v team fightu je docela špatné, když tým přijde o supporta, který zrovna odhazuje nějakého nepřítele. Zato jeho druhá abilita Flailing Swipe (R) bude dosti použitelná jak při utíkání před nepřítelem, tak i v team fightu, kdy Stukov odhodí nepřátele, kteří jsou už u DMG dealerů pěkně zase zpátky do první linie před tanky.

 

jzb3206ikk_54e61a31c258f6788ae691382c0d5d1871798d88_1498899028_9767.jpg

 

Jedním ze zajímávých talentů je talent Spine Launcher, který je hned na prvním levelu a který udělá Stukovovy útoky ranged a ještě začnou mít slow. Tento talent je sice zajímavý a je s ním legrace, nicméně na prvním levelu jsou mnohem použtelnější talenty jako třeba Fetid Touch, který po dodělání questu sníží cooldown W za 10 na 5 sekund.

 

Myslím si, že Stukov bude rozhodně použitelný support, který se bude hodit do hodně kompozit a rozhodně pomíchá metu. Není těžké za něj hrát, ale přesto to chce trochu cviku na dobře načasované odpálení všech nádorů. Pokud si ho chcete zahrát, můžete si ho zkusit na PTR, ale budete se muset spokojit s AI, pokud nechcete čekat na hru 20 minut. Stukov přijde live už ve středu, takže je nejspíš lepší si počkat.


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet