Diskuze okolo komunity: Ranked Play v2!

V minulém článku Diskuze okolo komunity: Ranked Play! jsme nastínili naše plány do budoucna ohledně Ranked Play. Příští velký patch bude obsahovat několik z již dříve oznámených novinek. Pojďme se na ně podívat.

Placement Matches (Umisťovací zápasy)

Jako první zde máme Placement Matches a jejich uvedení do světa Heroes of the Storm. Jak bylo již jednou zmíněno, tyto zápasy jsou určeny ke zpřesnění toho, jaký rank bude hráčům udělen. Než vám takový rank bude přiřazen, musíte nejdříve odehrát určitý počet her. Poté hra určí váš počáteční rank.

Zavedení nového systému se neobejde bez resetování všech ranků v Hero League a Team League. Po resetu budou muset hráči odehrát určité množství Placement Matches, aby jim byl přiřazen rank v novém systému. Reset se bude týkat pouze vizuální části, interního MMR se reset týkat nebude. Je pro nás důležité zachovat systém kdy vám hra bude přidělovat rovnocené soupeře. Po odehrání Placement Matches, systém přidělí rank velmi blízko vašim skutečným dovednostem. V potaz se berou odehrané Placement Matches a výsledky z dřívějška. Tento rank může být mírně konzervativní a podhodnocený, není naším cílem přestřelit rank a zkazit vám zážitek ze hry tím, že skončíte mezi výrazně lepšími soupeři.

Rank 1

Vrchol Hero League dozná drobných změn. Cílem je udržet Rank 1 v lajně s ostatními ranky. Upravili jsme zisk a ztrátu bodů na Ranku 1, nyní by měl být více konzistentní, tak jak je tomu na rancích 40 až 2. To taktéž umožní našemu systému snadněji přenést lidi na Grandmaster Rank (ve chvíli, kdy bude dostupný). Díky této konzistenci by si hráči měli všimnout, že nyní bude težší zůstat na 1. ranku. Hře budou muset věnovat 100% úsilí!

Tyto změny pomohou systému připravit se na příchod Grandmaster Ranku. Toho se v příštím patchi zatím nedočkáme. Chtěli bychom zhmotnit zážitek z Grandmaster Ranku ještě před jeho vypuštěním, proto mějte oči na stopkách a sledujte náš  web, kde vám poskytneme informace, hned jak budou k dispozici.

Team League

Nyní se podíváme na změny, které se dotknou Team League. Jak jsme již zmínili v minulém blogovém zápisku, Hero League bude dostupná pouze pro jednotlivce, nebo týmy složené maximálně ze 4 hráčů. Kompletní pětice neubude mít na výběr, pro ně je určená Team League. Dále jsme z Team League odstranili možnost vytvářet a hrát za týmy, které mají jméno. Po zralé úvaze jsme došli k závěru, že tyto pojmenované týmy nedocílily zážitku ze hry, který jsme plánovali.

Původní záměr byl z pojmenovaných týmů udělat působivější funkci, ale došli jsme k závěru dočasně je odebrat. Cílem je umožnit čistší a lepší zážitek z ranked her. Díky odebrání pojmenování týmů už nemusíte vybírat mezi Hero League a Team League. Pouze vyberete "Ranked" hru a podle velikosti party hra sama určí, kam vás poslat, zda do Hero League, nebo do Team League. S touto změnou se váže ještě jedna věc. Jakékoliv zlato utracené za vytvoření pojmenovaného týmu se vám vrátí.

Sezóny

Jako poslední zde máme sezóny. V tomto patchi chystáme resetovat Hero League a Team League. Hra jako taková zůstane v Preseason módu. Než oficiálně spustíme sezóny, změny zavedené v tomto patchi si musí sednout a ustálit se, navíc chceme pracovat na Grandmaster Ranku. Více informací o této novince přineseme v některém z budoucích blogů.

Budeme neustále vylepšovat a vyvíjet Ranked Play. Jsme nadšení z první vlny změn, které vejdou do světa Nexu. Jako vždy, rádi uslyšíme co si o změnách myslíte, proto pište do komentářů!

Zdroj: Battle.net



Naposledy upravil/a WitekCZ 08.08.2015 v 12:49:52.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet