D. Va byla zlevněna, oprava Tomb of the Spider Queen

  D.Va    Tomb of the Spider Queen    Hotfix   

Pokud se stále rozhlížíte po novém hrdinovi, kterého byste si zahráli, možná by vám mohla padnout do rukou poslední přidaná hrdinka, D. Va. Ještě před několika hodinami byla ke koupení za 15 tisíc zlaťáků, ale to je již minulostí. V průběhu dnešního malého balíku oprav byla také oprava webweavers na Tomb of the Spider Queen.

 

D. Va za 10 tisíc zlaťáků

Pokud jste čekali stejně jako já na zlevnění poslední hrdinky, kterou je D. Va, máte konečně po čekání. Dnes byla tato ranged warriorka zlevněna a můžete ji ve hře zakoupit za 10 tisíc zlaťáků, resp. za 750 gemů.

 

D. Va do Heroes of the Storm dorazila hned po několika dalších hrdinech ze hry Overwatch. Je to bývalá profesionální hráčka, která využívá své schopnosti k tomu, aby bránila svou rodnou zemi. Pokud chcete o této postavě vědět více, rozhodně neváhejte a podívejte se na její profil.

 

Oprava Tomb of the Spider Queen

Možná jste si všimli, že nějakou dobu nefungovalo u Webweaver mobů na této mapě jejich AoE wavecleaver kouzlo. Díky tomu se stalo plnění cílů této mapy méně užitečným. Blizzard tento problém odstranil a vy tak opět můžete vesele vyvolávat webweavery bez toho, aniž byste jako „bonus“ relativně slabého spojence, který neumí pořádně ani chodit.


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet