Metzenův nový projekt míří na Kickstarter

  auroboros    metzen    kickstarter   

To, že z Blizzardu posledních pár let s železnou pravidelností odcházejí lidé, je věc neveselá. To, že hodně z těchto lidí si zakládá nová studia, je už optimističtější. Minulý týden jsme kupříkladu psali o dalším úspěchu Frost Giant Studios, kteří se chtějí zaměřovat na RTS hry a kteří získali na jejich vývoj další finanční prostředky.

Možná si také vzpomenete, že vedle Frost Giant Studios, Dreamhaven nebo třeba Bonfire Studios si vlastní studio založil také Chris Metzen. Studio se jmenuje Warchief Gaming a bude vydávat klasické stolní hry, což, jak se Metzen svěřil, byla vždy jeho veliká vášeň.

 

"Stolní hry mě v době, kdy jsem vyrůstal, naučily kreativitě. S kamarády jsme hráli D&D nebo Warhammer. Jsou to jedny z mých nejdražších vzpomínek. Teď je mi 47 let a zase se k tomu vracím. I po těch úžasných zkušenostech z Blizzardu chci přejít zase na tohle intimnější měřítko. V malém měřítku tkví jistá čistota. Blizzard odvedl výjimečnou práci, ale všechno to bylo v obrovském měřítku. Je to pak těžké kontrolovat a udržet ten vlak na kolejích. To, co teď dělám, ten kreativní proces, je mnohem víc osvobozující a jednodušší."

 

První projekt Warchief Gaming zamíří 20. dubna na Kickstarter. Půjde o setting kampaně pro pátou edici Dungeons and Dragons s názvem Auroboros: Coils of the Serpent.

 

 

Projekt na Kickstarteru najdete už nyní, přispívat budete moci od 20. dubna.

 

Hrajete D&D? Zaujal vás tento projekt? Zvažujete, že přispějete na jeho vznik?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet